Cjenik usluga klikom na link

( uskoro opširnije)

http://www.urlaub-anbieter.com/lux-jablanac.htm

LUX Hotel u  svojoj ponudi nudi mogućnost  organiziranja raznih tipova konferencija, poslovnih sastanaka, seminara  i drugih vrsta događanja.

Konferencijska sala Hotela LUX pruža ugodnu radnu atmosferu za do 20 osoba, a uz kvalitetan smještaj i najnoviju audio-vizualnu opremu nudimo i bogatu dodatnu ponudu:

naš organizacijski tim rado će Vam pomoći kako biste uspješno isplanirali i proveli svaku vrstu konferencije, seminara  i poslovnog događanja, te će vam  pružiti stručnu i tehničku podršku pri samom održavanju kongresa, poslovnih sastanaka, seminara i svih drugih prigoda. Rado ćemo organizirati i posebna događanja, poput raznih prijema, cocktail-a i gala večera, izleta i turističkih obilazaka po Jadranu.

Kapacitet do 20 mjesta
LCD projektor
LCD HD TV
Flip chart
DVD
Laptop
WIFI Internet
Posebne pogodnosti

Moderan način života donio nam je razne blagodati, kao što su povećanje kapaciteta i opsega naših aktivnosti, sva silina i čuda tehnike i tehnologije, no porastom spomenutog, naše tijelo počelo je pokazivati zamora materijala.

Nadalje, redovito trenirajući potičemo mozak da se isključi iz dnevnih problema i povuče u svoj svijet. Na taj način direktno potičemo kreativnost te samim time i razvoj vlastitih potencijala.
Dan po dan, što smo umorniji i iscrpljeniji mislima o dnevnim problemima, ne stignemo više promišljati o tome što nas raduje, što bismo voljeli stvarati, raditi ili sanjati. Kad smo u stanju stresa reagiramo instinktom, borbom i bijegom, a što smo odmorniji, relaksiraniji, što imamo više energije, to više dolazi do izražaja naša inteligencija, razum i intuicija.

…stvoritelj doista nije žalio ljepotu kad je stvarao ovaj divni djelić našeg planeta.

Toliko lijepih prizora, pejzaža , na tako malom prostoru…

Izvrsno mjesto  za opuštanje i povrat energije!

Sve je to LUX za čovjeka!

Obitelj Anić & Team raduje se Vašem dolasku!